Nyhetsbrev juni 2017

IMG_8228 web

Har du lyst til å lese nyhetsbrevet for juni 2017 Klikk her.


Nyhetsbrev april 2016

IMG_5382.JPGWeb

Her kan du lese nyhetsbrevet fra april 2016.

Klikk her for å se hele brevet.


Pedagogisk lærerkurs

IMG_5431_cropweb

Lørdag 16 februar var 12 lærere og 5 skoleeiere på pedagogisk kurs. Hovedtema denne dagen var enkle pedagogiske metoder uten store kostnader. Dette var et «gjøre» kurs der alle måtte delta og prøve ut metodene. Det ble mye lek og latter. Iveren var stor og vinnelysten kom fort fram da vi spilte ulike mattespill. Som en så treffende sa det. «I Norge er de rike, men de gjør ting så enkelt og forståelig. Vi er fattige og gjør ting så komplisert.» Så kanskje denne dagen brakte litt mer praktisk undervisning inn i våre skoler.  At barn lærer med hele kroppen var fokus både i skriving. lesing og regning denne dagen. Litt av dette fikk vi se allerede på skolebesøkene uka etterpå.


Noen glimt fra skolearbeidet og livet forøvrig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du lyst til å se litt fra hvordan skolene våre og nærmiljøet rundt ser ut , kan du ta en titt på denne lille videosnutten. Den er opprinnelig laget for et annet fora, så derfor den noe utradisjonelle slutten. Men vil du se den. Trykk her.


Informasjonsvideo Noracta

blandings 470

Lurer du på hva Noracta driver med, eller bare har lyst til å se litt på noe av vårt arbeid kan du klikke her for å se en liten info video.


Informasjon om skolearbeidet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vårt mål er å utvikle  en skolekjede i Nairobis slumområder, slik at de fattigste får en mulighet til en utdanning. Hauge Education Centers skal gjøre drømmer til virklighet. Trykk her hvis vil du vite mer om dette klikk her. (PDF)


Siste innlegg

Kategorier

Arkiv