Noen glimt fra skolearbeidet og livet forøvrig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du lyst til å se litt fra hvordan skolene våre og nærmiljøet rundt ser ut , kan du ta en titt på denne lille videosnutten. Den er opprinnelig laget for et annet fora, så derfor den noe utradisjonelle slutten. Men vil du se den. Trykk her.


Informasjonsvideo Noracta

blandings 470

Lurer du på hva Noracta driver med, eller bare har lyst til å se litt på noe av vårt arbeid kan du klikke her for å se en liten info video.


Noen glimt fra Kiberaslummen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noracta arbeider blant noen av verdens aller fattigste. Vi arbeider i ulike slumområder i Nairobi i Kenya.

Å besøke et slumområde kan utfordre oss på mange måter. Men det kan også skape nye dimensjoner i livet. En film kan ikke formidle alt, men den kan gi et lite glimt inn i en for oss noe uvirkelig tilværelse. Har du lyst til å se litt fra Kiberaslummen, klikk deg inn her.


Berean Safari

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En av Noractas samarbeidspartnere i Kenya er Berean Safari. Berean Safari  er et bibelstudiekurs som avholdes årlig. Kurset samler deltakere fra flere land i og utenfor Afrika. Kurset består av selvstudie, gruppesamtaler, undervisning og sosialt samvær. Det benyttes en tekststudiemetode som kalles manuskriptmetoden. Her er det teksten i seg selv som står i fokus.  Du kan se et utdrag fra Berean Safari 2010 her.


Safari i Kenya

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kenya har mye å by på. Vi har vel alle et forhold til Afrikas mange dyr på en eller annen måte. Enten det er gjennom de store naturfotografene, eller det er via Torbjørn Egner og andre literære opplevelser. En liten smakebit på hva en safari i Kenya kan by på kan du se her.


Nyhetsbrev juni 2012

IMG_1647 3

Siste nytt fra Noractas arbeid. Nyhetsbrev juni 2012. Les her. (PDF)


Informasjon om skolearbeidet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vårt mål er å utvikle  en skolekjede i Nairobis slumområder, slik at de fattigste får en mulighet til en utdanning. Hauge Education Centers skal gjøre drømmer til virklighet. Trykk her hvis vil du vite mer om dette klikk her. (PDF)


Siste innlegg

Kategorier

Arkiv